Kleuradvies

Kleuradvies voor een woning inwinnen

Kleur maakt een ruimte. Kleur bepaalt de sfeer en de stijl en het wordt vaak onderschat wat de kracht van kleur is. Wij besteden er daarom veel aandacht aan willen graag dat u zeker weet voor welke kleur u gaat. Vooraf kan het wel eens lastig zijn om de kleur te kiezen. Zeker wanneer u het nog niet in het echt heeft gezien en alleen op een klein kaartje heeft kunnen bekijken. Gelukkig zijn daar tegenwoordig allerlei oplossingen voor te bedenken. Zo zijn er verschillende soorten software waarmee u een kleur op een muur kunt projecteren om te zien hoe het in uw woning zou staan. Maar zelfs dat kan nog een klein beetje afwijken van de daadwerkelijke kleur. Om te voorkomen dat u daarin fouten maakt, geven wij graag kleuradvies op basis van uw wensen. We kijken dan naar wat voor stijl u graag wilt creëren in de woning en welke meubelen daarbij horen. We laten de mogelijkheden zien en kunnen ook laten zien waarom we bepaalde kleuren bijvoorbeeld zouden afraden. Dit heeft met heel veel factoren te maken. Denk aan de meubels, de locatie, het lichtinval en het complete kleurenpallet. Stelt u zich voor dat u een prachtige kleur heeft uitgekozen op een wand, maar dat wij zien dat het totaal niet past bij de andere kleuren in de woonkamer, dan zullen wij daar altijd eerlijk kleuradvies in geven. Zo krijgt u het mooiste resultaat waar u nog jaren plezier van zult hebben!

Verfkleuren bepalen op basis van sfeer

De verfkleuren van de woning bepalen we altijd op basis van de sfeer in huis die u wilt uitstralen. Stel dat u graag een landelijke sfeer wilt krijgen. Dan zullen wij een pallet samenstellen met kleuren die bij elkaar die sfeer zullen ademen. We gaan dus altijd uit van de stijl die u in de woning wilt doortrekken. In het geval van de landelijke sfeer zullen we eerder kiezen voor warme houttinten in combinatie met een warme donkergroene kleur.

We hebben hier talloze voorbeelden van en kunnen u verschillende opties laten zien waarvan wij weten dat ze het best bij elkaar aansluiten. Wilt u juist gaan voor een strakke en modieuze stijl? Dan zijn de koele tinten een goede optie. Denk bijvoorbeeld aan donkerblauw in combinatie met donkergrijs en zwart. Zolang het maar bij de meubels past die u (in gedachten) heeft gaat het helemaal goedkomen. De verfkleuren die wij voor u kiezen zijn altijd gebaseerd op de wetenschap van welke kleuren elkaar versterken. Kleuren kunnen namelijk een prachtig effect krijgen wanneer ze op elkaar aansluiten. Wanneer dit niet geval is zullen de kleuren los van elkaar komen te staan en is het geen geheel meer. Laat onze professionals daarom meekijken bij het bepalen van de verfkleuren voor het mooiste resultaat!

Ecologische en duurzaam kleuradvies door Schildersbedrijf Baaij

Uw wensen en eisen staan voor ons altijd voorop. Wij vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent met het kleuradvies voordat we gaan schilderen. Daarnaast vinden het echter ook belangrijk dat we bijdragen aan een beter klimaat. Dit doen we door te schilderen met ecologische en duurzame producten. Dit zorgt niet alleen voor een mooi en strak resultaat, maar ook voor een langduriger resultaat. Zo kunt u langer van de geschilderde woning genieten en het kleuradvies kunt altijd nog verder uitbreiden naar andere kamers in het huis bijvoorbeeld!

Verfkleuren gekozen? Tijd voor het echte werk!

Bent u overtuigd en ziet u het al helemaal voor u? Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Wij beoordelen de woning op basis van de huidige kleuren en kwaliteit van muren. Vervolgens volgen we ons eigen kleuradvies op en is het tijd om te gaan schilderen! We zijn flexibel inzetbaar en ook nog eens snel ter plekke. Voor u het weet is de woning omgetoverd tot een compleet nieuwe look en kunt u verder met het inrichten. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden met verfkleuren? Neem gerust contact met ons op en we kunnen u alles vertellen over de match tussen kleuren!