Spuitwerk

Spuitwerk laten uitvoeren door professionals

Spuitwerk is in de laatste jaren in grote mate populair geworden. Niet alleen bij de professionals, maar ook bij de doe-het-zelvers. Het grote probleem is vaak dat u voor het spuitwerk professionele apparatuur nodig heeft. Wanneer dit niet aanwezig is, is de kans groot dat het spuitwerk niet goed wordt aangebracht en dat de muur uiteindelijk zelfs veel lelijker wordt daardoor. Dat is natuurlijk zonde! Daarom nemen de professionals van Schildersbedrijf Baaij die zorgen graag van u over. Wij weten precies hoe we te werk moeten gaan en wat ervoor nodig is om het mooiste en strakste resultaat te krijgen.

Het spuitwerk is eigenlijk een samenvattend woord voor het opspuiten van de verf. In tegenstelling tot het schilderen krijgt u hierdoor geen strepen, maar een prachtig gelijkmatig verdeelde laag verf. Deze is ook nog eens dikker dan wanneer u met rollers en kwasten aan de gang gaat, waardoor minder lagen nodig zijn. De verf wordt direct gelijkmatig verdeeld en geeft een prachtig en strak resultaat. Geen spetters van het rollen, maar een clean resultaat.

Spuitwerk op plafond aanbrengen

Het plafond van een woning gaat door de jaren heen steeds meer verkleuren. Dit is volkomen normaal, maar moet daarom wel eens in de paar jaar worden bijgehouden. U kunt hier zelf mee aan de slag gaan, maar het is een zware en lange klus wanneer u er alleen voor staat. Het is het echter meer dan waard, want u zult er versteld van staan wat het kleurverschil is na al die jaren. Wij nemen deze last graag van u over! Voorheen was het gebruikelijk om het plafond met rollers te verven. Dit is zeer arbeidsintensief en zorgt voor veel spetters op de muren en vloeren. Voordat het plafond wordt geschilderd moet dus eerst alles helemaal afgeplakt worden om schade aan het interieur te voorkomen. Met spuitwerk gaat dit al heel anders in zijn werk. Met gelijkmatige stroken wordt de verf op het plafond aangebracht in een mooie effen laag. Snel en efficiënt, zodat u het mooiste resultaat krijgt. 

Het verschil tussen spuitwerk op muren en schilderen

We hebben het eerder al een beetje benoemd, maar het grote verschil zit hem in contactloos schilderen. Dat klinkt gek, maar hiermee bedoelen we dat er geen contact met de muur is zoals bijvoorbeeld door een roller of kwast. Met spuitwerk komt er verf in een koker op het spuitstuk. Vervolgens wordt dit door de professional op gelijkmatige wijze en met een speciale tactiek op de muren gespoten. Het zorgt voor een enorm strak en mooi resultaat. Er kunnen namelijk geen strepen ontstaan en alle verf wordt automatisch gelijkmatig verdeeld. Hierdoor zijn er ook minder lagen nodig en dus ook minder arbeidsuren. Voordat we van start gaan zorgen we dat alles in de ruimte is afgeplakt, zodat u niet zult merken dat we met verf in de weer zijn geweest. Knoeien en per ongeluk meubelen verpesten is er dus nooit meer bij wanneer u het overlaat aan de professionals!

Het spuiten van damwanden

Een metalen oppervlakte of damwand spuiten is vaak een flinke klus. Grote metalen oppervlaktes worden vaak omschreven als damwand. Wij van Schildersbedrijf Baaij spuiten deze damwanden gemakkelijk en met uiterste precisie. Voor het spuiten van damwanden wordt er gebruik gemaakt van daarvoor bedoelde damwanden verf. Dit is een metaalverf die de levensduur en uitstraling van een damwand verhoogt. Tevens is het spuiten van een damwand een erg goede manier om corrosie en aantasting van buitenaf te voorkomen. Door de damwand regelmatig te spuiten kan deze tientallen jaren langer mee.

Verantwoord klussen met ecologisch spuitwerk

Voor ons staat kwaliteit en een tevreden klant altijd op nummer 1. Dat is waar we het voor doen en uw mening is dan ook leidend voor ons. Toch denken we daarnaast ook graag aan het milieu. Dit doen we door met ecologische en duurzame producten te werken. Hierdoor wordt het milieu minder belast en de geuren die van de producten afkomen zijn lang niet zo zwaar als van de normale variant.

De professionals van Schildersbedrijf Baaij voor spuitwerk

De professionals van Schildersbedrijf Baaij nemen de zorgen van het spuitwerk graag voor u uit handen. We starten met het beoordelen van de woning om te zien welke verfsoort het beste aansluit bij uw wensen en maken vervolgens een plan. Wij kunnen zeer snel ter plaatse zijn en direct beginnen met de opdracht. Dit nemen we graag persoonlijk met u door! Neem daarom gerust contact op en we plannen een afspraak om uw spuitwerk uit handen te nemen.