VVE

Waarom een meerjaren plan op het schilderwerk van uw VVE?
Niet alleen de VvE, maar alle bewoners van een appartementencomplex en woonhuis hebben er belang bij dat het onderhoud aan de woningen goed geregeld is. Het onderhoud van buitenschilderwerk aan gebouwen vergt in verhouding een groot deel van het totaal onderhoudsbudget. Achterstallig schilderonderhoud kan niet alleen leiden tot vermindering van het wooncomfort, maar ook leiden tot hoge onvoorziene kosten in de vorm van reparatie aan geveldelen. In ernstige gevallen zelfs het geheel vervangen van geveldelen. Bovendien, achterstallig onderhoud drukt direct een stempel op de kwaliteit van de woningen en resulteert dan ook in vermindering van de marktwaarde en de verkoopbaarheid. De praktijk bewijst dat een meerjarig onderhoudsplan bijdraagt aan een aangename woonomgeving en dat de investering in onderhoud dubbel en dwars wordt terugverdiend.

Wat betekent schildersbedrijf Baaij voor u?
Schildersbedrijf Baaij maakt samen met de verfleveranciers voor uw VVE een planning. In deze planning is opgenomen wanneer het juiste moment is om bepaald onderhoud plaats te laten vinden. De combinatie van de kennis en ervaring van Schildersbedrijf Baaij en met de producten van onze vaste leveranciers, kunnen wij ervoor zorgen dat in elke situatie de optimale prijs/kwaliteitsverhouding geleverd wordt.

Hoe gaan wij te werk?
Er zal een grondige analyse van de staat van onderhoud van het complex plaatsvinden. Samen met een deskundig kleuradvies, vormen deze twee delen de basis voor het meerjarige onderhoudsplan. Door onze visie op het onderhoud en onze toegevoegde waarden in meedenken en begeleiden, kan door een onderhoudsplan op termijn zelfs vaak aanzienlijk kostenbesparingen worden gerealiseerd.