Wij zijn gevestigd in Almere en ons werkgebied strekt zich uit tot de provincie Noord-Holland. Maar geen enkel schilderwerk is ons te ver, vraag naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Schildersbedrijf Baaij richt zich op het schilderen van de binnen en buitenwoning, op spuitwerkzaamheden, het afwerken van wanden en muren en het coaten van de vloeren, gevels, daken en industrie.

Met een jong team die werkt met liefde voor het vak, werken wij niet enkel efficiënt maar leveren wij ook een strak eindresultaat op. Onze offertes bieden wij altijd vrijblijvend op maat aan na een persoonlijk gesprek ter plaatse. Ook kunnen wij u tijdens ons gesprek altijd adviseren op het onderhouden van uw houtwerk of bij het kiezen van de juiste kleuren. Wij doen ons best om de look die u in gedachten heeft waar te maken. Wij werken daarom altijd conform de afspraken.

Sinds januari 2021 zijn wij aangesloten bij De Betere Schilder! Met dit landelijk sterke keurmerk zorgen wij ervoor dat wij scherp blijven, de juiste handelingen verrichten en heel belangrijk, nog beter met onze producten en gereedschappen te werk gaan. Samen met onze lange ervaring als Schildersbedrijf Baaij zelf, en de vakkundigheid van De Betere Schilder streven wij ernaar om elke dag het beste uit ons werk te halen.