Iets voor uw bedrijf?

Wij bieden een hoogwaardige isolerende coating die een energiebesparing op kan leveren tot wel 38%. De coating kan worden toegepast op gevels, damwanden en daken. Voor daken kan men deze coating toepassen i.p.v. het vervangen van de dakbedekking. Prijstechnisch dus erg interessant en met een fabrieksgarantie tot wel 10 jaar en een levensduur van tot wel 15 jaar. Product is te leveren in 54 standaard kleuren.
Ook bij het plaatsen van zonnepanelen wordt er steeds meer gekozen voor het coaten in plaats van vervangen van de dakbedekking. Indien men er voor kiest om het dak wit te spuiten dan brengen zonnepanelen 12% meer rendement op.  Maar ook qua rendement kostenbesparend voor de huidige airco installatie.

Rubber Coating en Topcoat

Wij bieden producten die toegepast kunnen worden op daken waardoor nieuwe dakbedekking aanbrengen of bestaande dakbedekking vervangen vaak niet nodig is. Het aanbrengen van 2 lagen van een rubber coating is eigenlijk al voldoende, maar vaak wordt er nog een Topcoat overheen gezet in een witte of lichtgrijze kleur. Hierdoor is de levensduur nog langer en wordt er minder warmte door het dak opgenomen en, indien er zonnepanelen aangebracht worden, meer rendement oplopend tot 12% voor de zonnepanelen. Maar ook het rendement en kostenbesparend voor de huidige klimaat installatie. 

Spuitkurk

Groen in elke kleur biedt ook spuitkurk aan. Dit is een duurzame gevelafwerking met veel bijkomende voordelen. De isolerende werking is bijzonder hoog, het heeft een akoestische demping, het is scheur overbruggend, waterafstotend en brandvertragend. Het kan op de meeste afwerkingsmaterialen zoals metaal, hout, PVC, gips, metaal, beton, steenachtige ondergronden en geëxpandeerd polystyreen aangebracht worden. Er is een keuze in de 1mm of 2mm korrel afwerking. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Het product kan alleen aangebracht worden door gecertificeerde bedrijven zodat wij hier tot wel 10 jaar garantie op kunnen geven. 

Wij verwerken de spuitkurk als gecertificeerd bedrijf. Zo bewaken wij de kwaliteit en exclusiviteit van het product.

Damwand en gevelprofielen Coating

Wij bieden ook het coaten van damwanden en gevelprofielen aan.Deze toepassing word gekozen om gevels van bedrijfspanden te verfraaien, maar uiteraard ook voor het onderhoud en daardoor het verlengen van de levensduur van het bedrijfspand. De producten kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Voor deze werkzaamheden kiezen wij een 1-component verspuitbare, watergedragen lak die zorgt voor een esthtische afwerking. Dit product is snel en gemakkelijk te verwerken en daarmee efficiënt. Acrylaatdispersie lakproduct die wordt verwerk als verspuitbare applicatie met een zeer korte droogtijd. Deze producten worden vrijwel in alle kleuren aangeboden. Op een 2-laags afwerking kan er al een fabrieksgarantie worden afgegeven tot wel 7 jaar en een levensduur van 12 jaar.